Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


måndag 27 augusti 2012

Pysseldags utmaning

Blev sugen på att leta upp en utmaning....
Jag fastnade hos Pysseldags, utmaningen slutar den siste augusti så det blev full fart! Så här blev resultatet efter mycket trixande med olika papper innan jag landade.



Tycker verkligen att det är en utmaning att skapa något utifrån en skiss. Sen att man inte har så stor chans att vinna något spelar mindre roll. Försöker man inte, så är ju chansen ännu mindre, lika med noll skulle man kunna säga! Hihi!! Jag har i alla fall kul medan jag gör kortet!!!

Idag är en ledig dag! Solen skiner faktiskt lite granna här över Hässleholm just nu.  Så skönt sååå...
Kram på er alla!

lördag 25 augusti 2012

Lite vuxnare grattiskort...

Äntligen börjar jag känna mig lite piggare..... verkar som medicinen hjälper. :))

Visar ett grattiskort till.... inte så mycket dekorationer, här får blommorna ( och texten) tala för sig!


Textstämpel från pysseldags. Fjärilen hittade jag faktiskt på GeKå´s, sex stycken för under tian! Fynd eller hur?


Idag fotade jag med mobilen, ta mig tusan om inte det blev bättre!! Har haft lite problem med färgerna och kameran...

Ha en skön helg alla! Här blir det lite barnbarn på besök innan det är dags att ta sig an en jobbehelg!
Kramelikram!

torsdag 23 augusti 2012

Ännu ett grattis..

Här kommer ett grattiskort till! Det är ett tag till födelsedagen, men jag hoppas att mottagarens familj inte är inne och kikar....
Ett barnbarn som fyller 8 år. En väldigt pysslig liten flicka, precis som sin farmor. Haha! Tycker den här stämplen från Mo´s digitala är väldigt lik födelsedagsbarnet....och med en sax i handen... blir bra det!




Har använt papper från lådorna, dies från spellbinders, cuttlebug och cherry lynn design, blommor är bl.a. spetsblomma från you do och lite annat smått och gott!

En bild på blommorna!

Nej, nu MÅSTE jag plocka fram dammsugaren.... dammråttorna har invaderat mitt hem.... :) det är ju så mycket roligare att sitta och pyssla!!! Har verkligen fått tillbaka scrapplusten igen. Var förresten hos läkaren igår, bihåleinflammation.... :(  men ska väl försvinna nu med lite medicin, hoppas jag!

Till nästa gång... ha det riktigt gott!
Kraaaaamis!




måndag 20 augusti 2012

Tuffa tjejen från Kenny K

Åhhh, vilken sommarhelg det har varit!! Det gäller att ta vara på tiden... snart höst  :(   .... med massa pysseltid :) !
Förkylningen håller i sig, försöker förtränga den ....
Lite kort har det trots allt blivit! Visst är de här stämplarna härliga?? ( Har sagt det förut, jag vet!) Ett grattiskort till en nioåring blev det här!



 Köpte den här grenen med bär hos KiA´s scrap, kommer från Landstoken. Man kan klippa eller snurra den lite som man vill. Satte dit några små rosor också. Blev inte nöjd med stjärnfallet men när jag skulle ta bort det så satt det som berg... så då fick det vara kvar!

Här syns bärgrenen, lite ostduk (heter det så?) bakom.

Idag är det dags för jobb igen efter en helt underbar helg vid stugan! Ha det gott alla fina!
Kram!




lördag 18 augusti 2012

Superman...

Har varit klent med inlägg och scrappande ett tag nu, sommar och semester ska ju ha sin tid. Men nu bara längtar jag efter att sätta igång! Har en envis förkylning som hänger kvar så orken tryter, är så trött efter jobbet så jag bara sitter i soffan och tänker på allt jag vill göra...
Har en massa födelsedagar  här framöver, så lite ska det väl bli! Firade familjens sexåring förra helgen, superman är väl lite av en idol så han fick klart vara med på kortet!
Hittade passande stämpel hos Mo´s digitala shop, där är så mycket roliga stämplar! Kan man rekommendera! :)

Återkommer snart med ett nytt, har som sagt många födelsedagar i familjen i höst!
Vilka underbara dagar det har varit senaste veckan! Ha det skönt och njut av sommarens sista värme!
Kramelikram!

onsdag 1 augusti 2012

Ett altrat block....

Jag har testat något alldeles nytt!!!
När jag var och handlade i KiAs butik köpte jag bl.a. ett block. Det fanns så fina färdigaltrade i butiken så jag tänkte, det där ska jag minsann prova!
Så här blev resultatet, för att vara första gången så blev jag väl ganska nöjd... Svårt att veta hur mycket man ska dekorera. Nu hade jag inte så mycket grejor tillgängliga, mest sådant som var nyinköpt.



Ljuvligt papper från Pion design!



Tänkte att jag ska använda blocket till att skriva ner små smultronställe som man hittar eller annonser om mysiga platser som man kan besöka. Ofta läser jag om något och tänker att dit ska vi köra någon gång, men sen glöms det lätt bort...
 Det här var riktigt roligt! Varför köpte jag inte fler??....

Snart tre av fyra semesterveckor slut.... Gäller att ta vara på de sista dagarna, jisses vad fort tiden går när man är ledig!!!
Ha det gott alla!!!
Kram!