Välkommen!

Välkommen att kika in i min lilla pysselhörna!
Jag är helt ny på det här med blogg, vi får väl se vad det kan bli...

Jag är en scrapptoka som älskar att göra kort och att scrappa ihop album! Är nyfiken på det mesta inom scrapp, ingen proffs, lär mig hela tiden mer och gör vad jag tycker är kul för tillfället!
Vill gärna visa mina kort och kanske lite annat som jag har "snickrat" ihop! Hoppas att jag kanske kan ge någon lite inspiration .
Blir glad åt kommentarer =) så lämna gärna ett litet avtryck!


torsdag 27 september 2012

Första julkortet klart!

Så där, då var det första julkortet klart! Blir så inspirerad av alla som visar julkort, så jag var bara tvungen...



Tilda fick vara med, fick lite glitter i luvan. 
 Har använt några av papprena från dokrafts Papermania, inte riktigt min smak men har jag köpt dem så...
Hittar säkert nya innan jul, hihi!



 
Mysigt band, eller hur?

Konstaterade att jag har inte precis några roliga textstämplar till julkorten. Måste kolla runt lite vad som finns :)

Ha det gott, idag är det riktigt ruskigt ute, perfekt att pyssla!!!
Kramis!



torsdag 20 september 2012

Höst!

Sista dagarna har jag verkligen känt att nu är det höst! Bladen börjar skifta färg, regn och blåst brrr.... Är verkligen igen gillare av den här årstiden! Trots det, så fick jag sån lust att göra något i höstens färger, och det bara flöt på... :)
Ännu en Tilda blev det och en höstig liten flicka. Vinden viner i håret och bladen har fallit av trädet! Lite av mina känslor alltså!


Jag har använt dies från cuttlebug, halloween kitet. Såg när jag var klar att jag har vänt bladen fel när jag embossade dem... :(
Pappret hittade jag i pappershögen framför mig. Kan kanske vara från "My mind´s eye". Har ännu inte bestämt vem som ska ha kortet, därför står det inget på hjärteskylten ännu.

Det allra VÄRSTA jag vet är MÖSS!!!! Först klippte jag bort den lilla musen, kände rysningarna längs ryggen... men sen skärpte jag till mig och klistrade dit den igen! En liten pappersmus, vad kan den göra mig? Guuud, vad man är knäpp ibland...

Ha det gott alla fina! Kraaam!


Med detta alster deltar jag i följande utmaningar:

söndag 16 september 2012

Månadens utmaning: en tag!

Månadens utmaning, i september är att göra en tag efter skiss. Sagt och gjort! Här har ni min tag! Jag följde den översta skissen.


Jag har använt papper från Pion, texten (From my Heart)  kommer från den lilla remsan längst ner på pappret som man normalt klipper bort. Lite spets, en fjäril av mulberry med lite glitter på ( syns dåligt på bild). Dies från spellbinders och  Nellie snellen . Metallcharms, ostduk och band som fransar sig!

Ett kort inlägg mellan arbetspassen...
Trevlig söndag alla fina!
KRAAAMIS!

lördag 15 september 2012

Äntligen en liten Tilda...

Åhhh, vad det är längesen jag använde mina Magnoliastämplar!  Den här lilla sötisen var med i sommarkitet som jag beställde. Har inte provat någon av dem innan (tror jag..)



Det blev en lila Tilda, satte henne på 3d kuddar för att få upp henne lite. Bandet bakom har lte glittereffekt, syns nog inte riktigt på bild. Köpte det hos BiAs i Bräkne Hoby.

Gjorde ett extra paket, fäste även det med 3d kuddar för att få lite mer 3d känsla.

Lilla blomsterhörnan! 

Det var gårdagens arbete!!! Idag väntar annat arbete.... 

Trevlig helg på er alla!
KRAAAMIS!


tisdag 11 september 2012

Bubbelbad!

Har gjort ett födelsedagskort till en tjej med stämpel från Phunny Face.Jag har sett den tidigare, tycker den är så himla läcker, men det tog lite tid innan jag hittade den, visste ju inte var den kom ifrån! Fick hjälp i en av Facebooks scrapbookinggrupper. :)  En stämpel som passar riktigt bra till en livsnjutare!


Textstämpeln kommer från Vilda stamps och är en del av två. Det lilla metallkuvertet köpte jag på loppis i söndags! Hittade en påse med 50 olika charms, sen var min dag räddad!!!!

Vilket väder det är! Är det detta som kallas indiansommar?  I vilket fall som, så gäller det att ta vara på solen och ljuset! Snart blir det mörkt och dystert...

Ha det bäst!
KRAAAAMIS!



torsdag 6 september 2012

Ännu mer vintagestil...

Här kommer ännu ett kort, påminner om det förra i stilen!
Här har jag använt ett av PIONs underbara papper. Man kan inte få nog av dem.... det är bara börsen som säger ifrån.... hihi!!!





Jag var ju bara tvungen att prova min nya die från Memory box som jag fick hem nyligen! Sååå himla fin!
Vet inte varför alla mina bilder blir så suddiga... tycker de är fina när jag tittar på dem i datorn. Blir det sämre kvalite när man minskar ner storleken tro?

Önskar dygnet hade fler timmar... vill göra så mycket nu... ;)
Stort tack till alla ni som skriver så snällt här inne, jag blir sååå glad!
Ha det bäst alla fina! 
KRAAAAAM!